COMMUNITY INPUT

Thank you to everyone who provided input into the design of the new facility. As a result of your feedback and the technical work completed by City staff and the consulting engineer Associated Engineering, City Council have decided on the core design elements of the new facility and staff have submitted a grant application for funding to build the new facility.

 

There may be additional opportunities to work with the community and an architect on some of the final exterior design elements of the new facility once grant funding has been confirmed. We hope to hear back on our grant application in the spring of 2019.

 

A summary of the feedback received from the open house and online survey in May 2018 is available in Summary - Community Engagement on Exterior Design - 17-05-2018.pdf. A summary of the feedback received from initial meetings with residents, the open house and letters to Council from August to December 2017 is available in Interim Community Engagement Report - Powell River WWTP.pdf.

 

© 2018 City of Powell River

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey